'Ik heb de waardige opvolger van Terry Pratchett gezien, onze eigen Theo Barkel.' Edmond van Loosen, bol.com

'Uitgeverij Macc is niet meer weg te denken.' Jos Lexmond, NCSF

'Hou je heel erg van Fantasy en bijvoorbeeld Griezelverhalen, dan is Uitgeverij Macc sowieso een heel fijn adres.' Eefke Boelhouwers, Omroep Brabant

Steve is in het zuidoosten van Engeland geboren. Hij bleek op zeer jonge leeftijd al een getalenteerd danser te zijn en heeft hier ook een opleiding in gevolgd. Vervolgens heeft hij de wereldzeeën bevaren op cruiseschepen. Hiernaast heeft hij zelfs werk voor de Engelse televisie gedaan. 

Zijn leven nam een andere wending toen hij naar Nederland emigreerde. Al van zijn jeugd af hield hij van lezen en schrijven en naast zijn gewone, dagelijkse werk, was hij met een filmscript bezig. Tevens begon hij deze scripts te bewerken tot volwaardige verhalen. Verhalen waar je de lezer mee op het puntje van zijn stoel krijgt, een van de mooiste dingen die er voor een schrijver bestaan is tenslotte je lezer een spannend verhaal voor te schotelen. Zijn fantasie is nagenoeg onbegrensd als het om het horror en thriller genre gaat. Zijn droom om de lezer op het puntje van zijn stoel te krijgen zal met het uitkomen van The Game of Spirits dan ook uitkomen.