Verwacht

De boekomslag van 'Sterrenbrug' door Robert Corvus toont een futuristische ruimtelijke scène met een groot, glanzend sterrenportaal in het midden. Het portaal straalt een fel, paarsachtig licht uit, en er zijn diverse technische en architectonische elementen zichtbaar rondom het portaal, waaronder een ruimtestation. De titel 'Sterrenbrug' staat in grote, witte letters onderaan de omslag, met een lichte, futuristische glans. De naam van de auteur, Robert Corvus, is bovenaan in witte letters geschreven.
De boekomslag van 'Sterrenbrug' door Robert Corvus toont een futuristische ruimtelijke scène met een groot, glanzend sterrenportaal in het midden. Het portaal straalt een fel, paarsachtig licht uit, en er zijn diverse technische en architectonische elementen zichtbaar rondom het portaal, waaronder een ruimtestation. De titel 'Sterrenbrug' staat in grote, witte letters onderaan de omslag, met een lichte, futuristische glans. De naam van de auteur, Robert Corvus, is bovenaan in witte letters geschreven.

Sterrenbrug – Robert Corvus

Science Fiction

In Libreville, aan de Afrikaanse atlantische kust, bevindt zich de belangrijkste ruimtehaven van de aarde. Vanuit deze stad reizen gelukszoekers naar de sterren – maar achter de neonlichten blijven de wanhopigen en vertwijfelden achter in de sloppenwijken. 

Yul is een van hen. Na de dood van zijn vrouw zoekt hij vergetelheid in de Droomalkoven. Onverwacht krijgt hij echter het aanbod om naar het zonnesysteem te vliegen, waar zijn vrouw ooit naar op weg was. Yul gaat met een bruggenbouwschip een honderdvijftig jaar lange Langzamer-dan-Licht reis aan. Aan boord gekomen blijkt de knappe Reja interesse in hem te hebben. Aangekomen bij hun doel, vinden ze een cultuur die niet alleen vraagtekens zet bij hun missie, maar ook bij hun wereldbeeld en leefwijze.

Hatar Stygan,  De Donkere Haat – Uschi Zietsch

Fantasy

Het zesde deel van de weergaloze Woudzee Kronieken van deze Duitse top auteur!

Een geheimzinnige duistere macht breidt zich uit in het Gouden rijk Ishgalad Niemand weet waar Hatar Stygan, de veroveraar, vandaan komt. Sommigen fluisteren heimelijk dat het om een gruwelijk monster gaat. Zijn rechterhand Hagan Tar verwoest in zijn naam de weerloze landen, rooft, martelt en moord.

Er wordt veel bloed vergoten voordat het eindelijk lukt om een hulpkreet naar de tovenaar Halrid Falkon te sturen. Tezamen met zijn draak Fylang resit hij onverwijld naar Ishgalad – maar is hij nog op tijd, want de beschermende sfeer om Woudzee wankelt en de Zevenster is in gevaar. En dan is er nog Halrid Falkons eigen duistere verleden…

De grootse finale van de zinderende sage van de Woudzee Kronieken

Blogger en bewaarder – Esther Geurts

Fantasy

“Blogger en Bewaarder: Stad van mens en gigant” is een fantasyverhaal waarin Mensen en Giganten Central staan. Ze moeten overleven in de stad mediaan op een eiland vol geheimen en conflicten.  Conflicten en geheimen die zich langzaam verspreiden naar de rest van het eiland waarop de stad gevestigd is…

Dark Crows, Seelenbegleiter – Nadine Stenglein

Romantische Griezel/Fantasy

Het Schaduwrijk wil haar ziel, en er is maar één persoon die haar kan beschermen…

De nieuwe roman van Nadine Stenglein is in voorbereiding en zal komend jaar verschijnen. Een spannende en bijzondere griezelroman zoals alleen Nadine Stenglein dat kan.

Shadajaël 5, legioen – Theo Barkel

Horror

Shadajaël is na een reis door het verleden eindelijk op weg naar zijn eigen tijd en vrienden, maar raakt in Rotterdam verstrikt in het net van Legioen…

De handjeklapmachine – Johan Klein Haneveld

SF/Horror

Wetenschapper Anthonie Wander is gefascineerd door folklore. Hij vermoedt dat kinderversjes en volksverhalen kennis bevatten die door de tijd verloren is gegaan. Kennis die vroeger voor bovennatuurlijk werd gehouden. Kennis over het veranderen van de realiteit en over het betreden van parallelle universa. Sinds hij een meisje terugvond dat in het niets verdween tijdens het touwtjespringen, komen er meer mysterieuze zaken op zijn pad … Van een vreemd geval van stralingsziekte tot een schijnbaar betoverd zwaard …

Het Chagrijnige Slagzwaard

en

het Lachende Schild –

T. Barkel & R. Kilmore

Fantasy

Dorian de magiër, neef van Miurghan, maakt een magisch schild om zich te kunnen verdedigen tegen zijn neef. Hij rekent echter buiten het lot… en twee struikrovers.

Dikke Tot en de loopneuzen

Fantasy

Na jaren van afwezigheid komt Dikke Tot terug met een nieuw avontuur vol dwaze en komische gebeurtenissen. Dit keer vaart hij vanaf Kwezelee met een grote schelp over het woeste Orengat naar Kniesorenland om vandaaruit verder te reizen naar de verborgen streken.

RECHTS: Dikke Tot, door de auteur Gé Ansems zelf getekend.

Amy – John Barclay

Thriller

Cariens zwangerschap begint gelukkig, maar slaat al snel om in een nachtmerrie als de medische specialisten slecht nieuws voor haar hebben. Het nieuws is het begin van een zware tijd en een moeilijke beslissing. Een beslissing die een schrikbarende invloed heeft op de toekomst…

Gebaseerd op ware gebeurtenissen

Het Zwarte Gat – Coen van Os

Psychologische Science Fiction

Een viertal mensen staan op een keerpunt in hun leven en worstelen met uiteenlopende levensvragen. In het centrum van alles lijkt het in vergetelheid geraakte natuurgebied Het Zwarte Gat te liggen, waar de comateuze Cobus gevonden is. Wat heeft de daar wonende kluizenaar Randolph hiermee te maken..?

Terug naar Ystafelle – Gé Ansems

Magisch Realisme

Gé Ansems schrijft een vervolg op zijn succesvolle roman ‘Zieleneiland’. Dit keer speelt de schrijver Harry Steenvoorde de hoofdrol. Hij keert terug naar het eiland Ystafelle, waar hij en zijn jeugdvriendin Leonora elkaar na jaren voor het eerst liefhadden. 

De Zwarte Ster – Karel Smolders

Sciencefiction

Een spannend, nieuw Sf avontuur. Een Space-opera over Kit Murai en zijn Galinx Einstein die ingehuurd worden voor een lastig karwei.

Als werelden botsen boek 2 – Martijn Kregting

SF/Spanning

Het vervolg op het onlangs verschenen Als Werelden Botsen van Martijn Kregting!

Slide background
Slide background

Super Flexible Layout Builder

Tons of ElementsReal Drag and DropFullscreen OptionUndo/Redo functionallity