'Ik heb de waardige opvolger van Terry Pratchett gezien, onze eigen Theo Barkel.' Edmond van Loosen, bol.com

'Uitgeverij Macc is niet meer weg te denken.' Jos Lexmond, NCSF

‘Fiep Westendorp-achtige tekeningen en lieve, aandoenlijke personages.’ Eefke Boelhouwers, Omroep Brabant.

Alka – Anton de Lange

SF

Alka, een SF-epos van welhaast  buitenaardse proporties.

Met Anka heeft Anton de Lange een verhaal neergezet dat zich uitstrekt over tijd en ruimte.

De Weerling boek 3, Vrijheid – Christopher C. Petersen

Fantasy

Het derde en afsluitende deel van De Weerling trilogie zal in de loop van 2020 verschijnen.

Andradorra – Désirée de Jong

Fantasy

Andradorra is een magische wereld die veel op onze aarde lijkt maar zich in een ander zonnestelsel bevindt,  

Vele jaren geleden werd aan koningin Gabora, de koningin van het elfenvolk, de voorspelling gedaan dat er een groot kwaad over Andradorra zou komen. Een kwaad dat niet alleen de elfen, maar alle volken van Andradorra naar een zeer duistere periode zou voeren. Er was echter ook hoop, want op het moment dat het kwaad zich zou gaan  manifesteren, zou er een kind geboren worden dat het bloed van drie van de volken van Andradorra in zich verenigd had, en dit kind zou het tij kunnen keren. 

Castlefest kronieken dl 6, De onontkoombare cirkel – Dagmar van der Krift

Fantasy

Sherlock Holmes en Dr. Watson lijken voor een onmogelijke taak te staan om na alle problemen met de Steampunkborgs en dinosauriërs Castlefest nog in goede banen te kunnen leiden. Tevens is daar nog het probleem van hun eigen verschijning. Wie is daar precies voor verantwoordelijk? De vragen stapelen zich op voor Holmes en Watson.

De groene Toren – Johan Klein Haneveld

Science fiction

In het Nederland van de toekomst leven de bewoners van de groene toren schijnbaar in een paradijs. Eten en drinken komt uit de muur, de mooiste kleding wordt voor ze geprint en vermaak is er in overvloed. In het systeem kan bovendien iedereen meebeslissen. Tijdens inspraaksessies worden de burgers aan een computer gekoppeld die bepaalt welke keuze de voorkeur heeft van de meerderheid. Wie daar teveel van afwijkt, raakt echter punten kwijt en kan uiteindelijk afglijden tot werkeenheid. Georg Solon probeert te voldoen aan het ideale plaatje van de gemiddelde groene toren-bewoner, maar het kost hem steeds meer moeite. Zijn score is al in het geel geraakt. Kan hij ooit weer opklimmen tot veilig in het groen?

Het Chagrijnige Slagzwaard, boek 2 – Theo Barkel

Fantasy

Terwijl Miurghan, Hiram en de Woudheks voorbereidingen treffen voor de confrontatie met Nairghan, arriveert er een mysterieuze vreemdeling in Potanesië die zijn eigen, twijfelachtige doelen na lijkt te streven.

Tegelijkertijd zit Nairghan niet stil, met de ontvoering van het Slagzwaard is een wraakzuchtig plan in werking gezet.

Verhalen Vertellers 2

Sciencefiction, Fantasy.

Voor de tweede maal bundelen topauteurs en debutanten hun krachten om een bijzondere verhalenbundel neer te zetten die garant staat voor een paar uur ontspanning en leesplezier.

De omslag is wederom van Tais Teng die tevens samen met Jaap Boekestein een van de verhalen heeft afgeleverd.