'Ik heb de waardige opvolger van Terry Pratchett gezien, onze eigen Theo Barkel.' Edmond van Loosen, bol.com

'Uitgeverij Macc is niet meer weg te denken.' Jos Lexmond, NCSF

'Hou je heel erg van Fantasy en bijvoorbeeld Griezelverhalen, dan is Uitgeverij Macc sowieso een heel fijn adres.' Eefke Boelhouwers, Omroep Brabant

De Antimaterie tovenaars – Theo Barkel & Johan Klein Haneveld

Science Fiction/Fantasy

Na De Quantumdetectives slaan Theo Barkel en Johan Klein Haneveld de handen opnieuw ineen. De Antimaterie Tovenaars is een unieke mix van Science Fiction en Fantasy. De omslag zal gemaakt worden door kunstenaar Jimmy Nijs.

Hatar Stygan,  De Donkere Haat – Uschi Zietsch

Fantasy

Het zesde deel van de weergaloze Woudzee Kronieken van deze Duitse top auteur!

Een geheimzinnige duistere macht breidt zich uit in het Gouden rijk Ishgalad Niemand weet waar Hatar Stygan, de veroveraar, vandaan komt. Sommigen fluisteren heimelijk dat het om een gruwelijk monster gaat. Zijn rechterhand Hagan Tar verwoest in zijn naam de weerloze landen, rooft, martelt en moord.

Er wordt veel bloed vergoten voordat het eindelijk lukt om een hulpkreet naar de tovenaar Halrid Falkon te sturen. Tezamen met zijn draak Fylang resit hij onverwijld naar Ishgalad – maar is hij nog op tijd, want de beschermende sfeer om Woudzee wankelt en de Zevenster is in gevaar. En dan is er nog Halrid Falkons eigen duistere verleden…

De grootse finale van de zinderende sage van de Woudzee Kronieken

Blogger en bewaarder – Esther Geurts

Fantasy

“Blogger en Bewaarder: Stad van mens en gigant” is een fantasyverhaal waarin Mensen en Giganten Central staan. Ze moeten overleven in de stad mediaan op een eiland vol geheimen en conflicten.  Conflicten en geheimen die zich langzaam verspreiden naar de rest van het eiland waarop de stad gevestigd is…

Dark Crows, Seelenbegleiter – Nadine Stenglein

Romantische Griezel/Fantasy

Het Schaduwrijk wil haar ziel, en er is maar één persoon die haar kan beschermen…

De nieuwe roman van Nadine Stenglein is in voorbereiding en zal komend jaar verschijnen. Een spannende en bijzondere griezelroman zoals alleen Nadine Stenglein dat kan.

Game of Spirits boek 2 – Steve Smith

Horror

Boek twee gaat verder waar boek één je achterliet en volgt het bloederige spoor dat een Ouija spel achter kan laten…

Andradora 2: De Kracht van de Maansteen – Désirée de Jong

Fantasy

Na het spannende debuut van Désirée, Andradorra, keert ze met dit tweede deel terug naar Andradorra.

Het Castlefest Mysterie 2

Fantasy

Sherlock Homes en Watson raken verstrikt in een web van mysterieuze gebeurtenissen waar de godemoon Azoëllos achter lijkt te zitten.

Alka, boek 2 – Anton J. de Lange

Science Fiction

Het leven van Vincent is grondig overhoop gegooid en zijn leven is een onvoorspelbare strijd  tot overleven.

NBD/Biblion over Boek 1:

“Vincent heeft alles goed voor elkaar (leuke baan, vrouw en een villa) tot alles door elkaar wordt gegooid. Hij wordt op een ochtend wakker na een nachtmerrie en herkent zijn eigen wereld niet meer. (…) Het verhaal is interessant: hoe redt Vincent zich op de vreemde planeet waar hij strandt? Bovendien eindigt het met een goede cliffhanger.”

Dikke Tot en de loopneuzen

Fantasy

Na jaren van afwezigheid komt Dikke Tot terug met een nieuw avontuur vol dwaze en komische gebeurtenissen. Dit keer vaart hij vanaf Kwezelee met een grote schelp over het woeste Orengat naar Kniesorenland om vandaaruit verder te reizen naar de verborgen streken.

RECHTS: Dikke Tot, door de auteur Gé Ansems zelf getekend.

Welkom in de broeikaswereld – Diverse auteurs

Klimaat Science Fiction

In 2020 alweer verscheen de eerste Klimaat sciencefiction bundel, Voorbij de Storm. Maar het klimaat staat niet stil en de ontwikkelingen ook niet. Daar gaan we nu Verder Voorbij de Storm… 

Terug naar Ystafelle – Gé Ansems

Magisch Realisme

Gé Ansems schrijft een vervolg op zijn succesvolle roman ‘Zieleneiland’. Dit keer speelt de schrijver Harry Steenvoorde de hoofdrol. Hij keert terug naar het eiland Ystafelle, waar hij en zijn jeugdvriendin Leonora elkaar na jaren voor het eerst liefhadden. 

Kaori 2 – Joke Hartog

Fantasy

Na het aangrijpende eerste deel van Kaori, gaat het verhaal verder in het al even aangrijpende vervolg. Een verhaal over ware liefde, echte vriendschap en trouw.

De Zwarte Ster – Karel Smolders

Sciencefiction

Een spannend, nieuw Sf avontuur. Een Space-opera over Kit Murai en zijn Galinx Einstein die ingehuurd worden voor een lastig karwei.

Als werelden botsen – Martijn Kregting

SF/Spanning

Het langverwachte gevolgen op Als een leven botst van Martijn Kregting is in aantocht!