'Ik heb de waardige opvolger van Terry Pratchett gezien, onze eigen Theo Barkel.' Edmond van Loosen, bol.com

'"Uitgeverij Macc is duidelijk een van de grootste op het gebied van Fantastische anthologieën!".' Jos Lexmond, Fantastiche Vertellingen

'Hou je heel erg van Fantasy en bijvoorbeeld Griezelverhalen, dan is Uitgeverij Macc sowieso een heel fijn adres.' Eefke Boelhouwers, Omroep Brabant

Anton J. de Lange

Anton werd op 13 december 1944 te Rotterdam geboren als derde kind in een oud componistengeslacht. In de voetsporen tredend van zijn voorouders is hij afgestudeerd aan het conservatorium en is altijd in de klassieke muziekwereld werkzaam geweest als componist/dirigent/hoboïst. Ook was hij, na het behalen van zijn onderwijsakte, verbonden aan het Voortgezet onderwijs in Vlaardingen, Den Briel en Hellevoetsluis.

Met zijn tomeloze fantasie heeft hij zich altijd aangetrokken gevoeld tot het schrijven van sciencefiction verhalen. Reeds op jeugdige leeftijd schreef hij een aantal geestige korte verhalen en zijn eerste sciencefictionwerk. 

In 2005 werd zijn  boek “Schooieren” uitgegeven. Dit werk handelt over de jeugd (waar hij deel van uitmaakte) die zijn weg vond in het zwaar gehavende naoorlogse Rotterdam.

Van zijn hand is in 2013 via Buma/Stemra tevens een CD met eigen composities verschenen, in de stijl en traditie van de 18de eeuw. Het schrijven van SF werk is echter altijd zijn passie gebleven.

Anton J. is getrouwd en heeft twee zonen en twee dochters.