'Ik heb de waardige opvolger van Terry Pratchett gezien, onze eigen Theo Barkel.' Edmond van Loosen, bol.com

'"Uitgeverij Macc is duidelijk een van de grootste op het gebied van Fantastische anthologieën!".' Jos Lexmond, Fantastiche Vertellingen

'Hou je heel erg van Fantasy en bijvoorbeeld Griezelverhalen, dan is Uitgeverij Macc sowieso een heel fijn adres.' Eefke Boelhouwers, Omroep Brabant

Roger Kilmore

Roger Kilmore is geboren in 1992 in het niet-pittoreske Schoonhoven. Inmiddels is dat stadje verruild voor het meer aantrekkelijke Amersfoort – de stad van zijn eerdere voorouders. Tijdens zijn studie Muziekwetenschap aan de Universiteit van Utrecht dook hij onder andere in theater(muziek), filmmuziek, boekverfilming, en het begrijpen en analyseren van proza en poëzie. Toen wist hij al zeker dat zijn passie voor vertellen zou volgen.

Het begon op zijn veertiende tijdens maatschappijleer. De oninteressante les dreef hem ertoe om met de de hand, in een schrift een verhaal neer te pennen. Zijn hand hield zijn hoofd echter niet bij… Gelukkig biedt de eenentwintigste eeuw hier technologische oplossingen voor. Ooit schreef hij een verhaal van 50.000 woorden in twee weken. Had Roger dat met de hand gedaan, dan had hij nu een cyberkinetische prothese nodig en die bestonden destijds nog niet.

Hij schrijft korte verhalen en romans in verschillende subgenres in de driehoek science fiction – horror – fantasy. Hierbij laat hij zich door andere schrijvers inspireren, maar voornamelijk door muziek.