'Ik heb de waardige opvolger van Terry Pratchett gezien, onze eigen Theo Barkel.' Edmond van Loosen, bol.com

'"Uitgeverij Macc is duidelijk een van de grootste op het gebied van Fantastische anthologieën!".' Jos Lexmond, Fantastiche Vertellingen

'Hou je heel erg van Fantasy en bijvoorbeeld Griezelverhalen, dan is Uitgeverij Macc sowieso een heel fijn adres.' Eefke Boelhouwers, Omroep Brabant

Désirée de Jong

Désirée de Jong  (1969) wordt van jongs af aan bestempeld als een dromerig kind. Op de basisschool staat steevast onder ieder rapport vermeld dat ze met haar gedachten vaak mijlenver weg lijkt te zijn. Lezen is dan al een grote passie van haar en ze verslindt de boeken van o.a. Tonke Dragt en Thea Beckman. Ze droomt ervan om ooit ook schrijfster te worden.

Vele jaren later ontdekt ze tijdens het volgen van een Yoga-opleiding dat het schrijven van gedichten haar heel goed afgaat en veel van haar processen en gevoelens van verwoordt ze op deze manier. 

In 2008 combineert ze haar passie voor dichten met haar passie voor de Tarot, door een gedicht te schrijven bij alle 78 Tarotkaarten. In 2009 worden die uitgegeven in de bundel ‘Mijn reis door Taro’. 

Hierdoor aangemoedigd  besluit ze dat het hoog tijd wordt om haar schrijversdroom nieuw leven in de blazen en ze begint gewoon met schrijven. Met vallen en opstaan leert ze hoe het moet. Ze blijf trouw aan haar eerste verhaal en blijft er aan schaven en verbeteren waardoor het alsmaar sterker wordt. Ze krijgt daardoor het schrijversvirus echt te pakken en een deel worden meerdere delen. Ze is heel blij en trots dat het eerste deel van deze reeks binnenkort mag verschijnen bij Uitgeverij Macc, waardoor haar kinderdroom werkelijkheid wordt.