En druk en gezellig weekend, waarin ook nog eens het nieuwe boek van Tais Teng gepresenteerd werd: De Ring van Ardek. Een hardcover bundel met maar liefst 34 verhalen, variërend van korte juweeltjes die zich afspelen in Magisch Nederland tot  spannende langere horrorverhalen voor de doorgewinterde griezelliefhebber. Afsluitend met twee Sword & Sorceery verhalen, hommages aan Clark Ashton Smith, is het een veelzijdige en heerlijke verzameling geworden die biedt wat de omslag beloofd: Genot voor de griezelliefhebber en een mooie aanvulling voor de Vampieren & Demonen reeks.

Tijdens FantasyFest werd het eerste exemplaar aan Tais Teng uitgereikt.

Naast het nieuwe boek van Tais Teng is ook de herdruk van Parelmaan, het derde deel van de Woudzee Kronieken met een pracht van een nieuwe omslag, gepresenteerd en werden er door Macc verschillende workshops gegeven. Zo gaf Auteur, oud-journalist en toneelspeler Gé Ansems een workshop in voordragen, waar hij als een totaal ander mens uitkwam… Het was tenslotte niet voor niets Halloween!

Kortom, een meer dan geslaagd weekend, waarin het ook altijd weer fijn is om een praatje te maken met iedereen, je boeken te signeren, mensen tevreden naar huis te zien gaan en bijpraten met oude bekenden.

Tot een volgende keer!