Ze komen er weer aan, de festivals. En zoals altijd zullen wij bij veel festivals aanwezig zijn met onze auteurs en de nieuwste boeken presenteren. De eerstvolgende is komend weekend, 9 en 10 maart, al: Fantasyfest in De Broodfabriek in Rijswijk. En we zullen er met de nodige nieuwe titels staan!

Gé Ansems zal zijn nieuwe roman Zieleneiland presenteren. Een bijzonder verhaal dat aan het denken zet en nog het beste omschreven kan worden als Een liefdesdrama in het voorportaal van het Hiernamaals. Heden, verleden en toekomst smelten samen in één van de beste boeken die Gé Ansems tot nu toe heeft geschreven. Fantasy- en SF liefhebbers komen ruim aan hun trekken met de nieuwe verhalenbundel Verhalen Vertellers met verhalen van onder meer Tais Teng, Jaap Boekestein, Theo Barkel, Johan Klein Haneveld en Uschi Zietsch.  Johan Klein Haneveld zal tevens zijn nieuwste SF roman De Afvallige Ster signeren en natuurlijk zal de gehele Castlefest Kronieken serie klaarliggen! 

K.J. van den Broek zal met haar spannende en aangrijpende roman Een nieuw begin aanwezig zijn en, net binnen van de drukker, zullen we het tweede deel van De Weerling trilogie, getiteld Chaos, ook bij ons hebben.

Meer dan genoeg voor vele uren Fantastisch leesplezier. En ben je er niet bij op 9 en 10 maart? Dan zien we je graag in Houten tijdens de Lemicon op 16 en 17 maart!