Het gaat goed met de Nederlandse economie, moet ik nu blij zijn? De koopkracht stijgt en de salarissen gaan omhoog. Die van de zorgverzekeraars ook vermoed ik, want de zorgpremie stijgt weer flink. Net als mijn energierekening, want daar is de belasting flink van omhoog gegaan. Gelukkig is er ook goed belastingnieuws, want de dividendbelasting verdwijnt. Een voordeel van 2 miljard! Alleen jammer dat dat verdwijnt in de zakken van mensen die er over het algemeen al best warmpjes bijzitten.

Jazeker, het gaat goed met de economie, want het aantal miljonairs in Nederland  is weer aardig gestegen, goed om te horen, toch? Dat er mensen zijn die optimaal profiteren van de aantrekkende economie? En dan de banken natuurlijk, de service die zij leveren is geweldig. De ING is hier koploper in. Geen enkele bank ter wereld komt in de buurt van hun serviceniveau.

Ja, louter goed nieuws.

We hebben nog maar één punt over voordat we de loftrompet snel opruimen en dat gaat over die andere bank die ook zo hard groeit, de voedselbank… Steeds meer mensen melden zich aan bij deze bank, zodat ze gratis eten krijgen… om te voorkomen dat ze verhongeren. 

De voedselbank groeit als kool zogezegd om mensen, gewone mensen, te helpen die het anders niet meer zien zitten. Mensen die anders ‘vergeten’ worden omdat ze in die andere wereld leven. Lof voor de voedselbank, de snelst groeiende bank van Nederland, die de slachtoffers van onze groeiende economie ondersteunen…

Wij, als bedrijf, ondersteunen de voedselbank waar we kunnen. Wilt u ook helpen? Mail ons dan. Uw hulp is meer dan welkom.

info@uitgeverijmacc.nl