Streetrollend door de Huishoudbeurs

IMG-20170222-WA0004

De afgelopen week stond de stand van Macc bij de Huishoudbeurs en omdat paragnost Peter van der Hurk aanwezig zou zijn vanwege zijn boek De meest gestelde vragen aan een paragnost, beloofde het een enerverende beurs te worden, en dat werd het ook. Peter trok vanzelfsprekend de nodige aandacht met zijn bijzondere gave en ook zijn boek, dat door Biblion wordt omschreven als ‘een dikke aanrader’ en dan niet alleen voor paranormaal geïnteresseerden, ‘maar ook voor intellectuelen die verstokt dreigen te raken in populair, kortzichtig scepticisme.’ Een bijzonder mooi compliment!
Naast het optreden van Peter van der Hurk, traden er echter ook aardig wat bands en zangers op met Indonesische roots, en dat is logisch, want het thema van de betreffende hal, was ‘ Pasar Colors Festival’.
Iets dat meteen opviel, was dat veel Indonesische mensen houden van hun Indonesische afkomst, maar wel bewust uitstekend zijn geïntegreerd in onze samenleving. Zo kan het dus ook! En met de hele week Indo-rock op het podium, vriendelijke Indonesische mensen bij je stand en (heerlijk!) Indonesisch eten, kon het festival wat dat betreft niet kapot.
Een van de opvallendste bands die optraden was zonder meer de Streetrollers. Deze band, die ondertussen al 10 jaar bestaat en onlangs een eigen CD ‘Finally…!’ opgenomen heeft, speelt rock uit de jaren 50 en 60. Juweeltjes van The Beatles, Elvis, Cliff Richard, Buddy Holly en Roy Orbison kwamen dan ook langs. Naast deze zogenaamde Gouwe Ouwe, werden echter ook regelmatig Maleisische liedjes ten gehore gebracht, hetgeen net voor dat beetje ‘extra’ zorgde.
De band bestaat uit Edu Peeters (zang) Stephen van der Hoeven (gitaar/lead) Jerry van der Hoeven (zang/gitaar/rythm) Jörgen van der Hoeven (gitaar/lead) Chris Toehpah (bas)  en Buddy Woudenberg (drums).
Na het optreden bleken het stuk voor stuk ook nog eens sympathieke en gezellige muzikanten te zijn die uit een degelijk muzikaal nest komen. Mochten ze binnenkort ergens bij u in de buurt optreden, of wilt u gewoon hun cd kopen, dan is een bezoekje aan hun website een aanrader .
voor alle benodigde informatie: www.thestreetrollers-webnode.nl

Jongens bedankt voor jullie geweldig optreden. Het was reuze gezellig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *